tiistai 14. lokakuuta 2014

NOSH WINTER ja ARVONTA

Tervehdys pitkästä aikaa!

Ullakon uumenissa on ollut hiljaista viimeisen parin viikon ajan. Meillä on tuoksuteltu pientä vauvaa ja tutustuttu uuteen perheenjäseneen.

Perheemme täydentyi tyttösellä tasan kaksi viikkoa sitten. Uusi pieni ihminen on sitten ihmeellinen ja ihana. Ensimmäiset päivät ja viikot vauvan kanssa ovat pullollaan herkkyyttä ja haurautta, olemme pyrkineet nauttimaan näistä hetkistä koko perheen voimin. 

Ennen vauvan syntymää tein rohkeasti tytölle tarkoitettuja vaatteita ja olen onnellinen kun saamme niitä nyt käyttää. 

Tämä pehmeä, mutta samalla paljon tyttöenergiaa sisältävä setti on toteutettu yhteistyössä NOSH -verkkokaupan kanssa. 


Halusin tehdä syksyn ulkopäikkäreitä varten helposti puettavan kevyen haalarin, jonka hihat ovat umpinaiset, eikä lahkeisiin pujotustakaan tarvitse tehdä. Haalarin vuori on NOSH -talvimalliston  Sweetest Hearts neulosta puuteripinkeillä sydämillä ja päällinen pinkki tikkikangas EK:sta.  Kypärämyssystä sekä tumpuista löytyy lisäksi NOSHin puuterin sävyistä Jerseytä sekä resoria. Niin tykkään, kun sävyt eri materiaaleissa ovat tismalleen samat.... Ja rakkaudesta näihin jalkaterällisiin potkareihin, valmistui ohessa myös sellaiset. 


Tällä hetkellä kaikki on pienelle vielä hieman suurta, vaikka vauva ei pienimmästä päästä olekaan. En millään haluaisi antaa hänelle lupaa kasvaa, vaan toivoisin voivani pysäyttää ajan hetkeksi juuri tähän paikkaan, näihin tuoksuihin, pehmeyteen ja ihmetykseen. Kaikkeen siihen tunteeseen, mitä pieni perheemme tällä hetkellä käy läpi.


Näiden vaatteiden pehmeydessä pienen on hyvä olla. 

Ja hei, mikä parasta, myös teillä on nyt mahdollisuus päästä tutustumaan NOSH -talvimalliston uutuuskankaisiin!!


Kommentoimalla tähän postaukseen osallistut kahden kangaspaketin arvontaan. 


Molemmista paketeista löytyy noin kaksi metriä uutuuskankaita, myös tätä ihanaa Sweetest Hearts -neulosta. (Huomaa kuvasta neuloksen hieman syvempi ja tummempi harmaa pohjaväri, kuin minun kuvissani.)


Jokainen osallistuu arvontaan yhdellä arvalla. Ja mitä toivon teidän kommentoivan... Sen, mikä tekee juuri sinut onnelliseksi tässä hetkessä. Onni on pieniä asioita ja niiden huomaamista. Ääneen sanominen tekee asioista entistäkin tärkeämpiä.

Arvonta alkaa tästä hetkestä ja päättyy 20.10. 
Arvon voittajat todistajien läsnäollessa viikon päästä maanantaina ja otan voittajiin yhteyttä sähköpostilla/jotenkin muutoin. Mahdollistathan tämän yhteydenoton jättämällä sähköpostiosoitteesi/muun tunnistettavan puumerkin. Mikäli en saa voittajaan yhteyttä, suoritan arvonnan uudestaan. 



TÄÄ ON PARASTA JUST NYT!

Olen suorittanut arvonnan Random.org -avulla. 
Kaksi onnellista kangaspaketin voittajaa löytyi ja olen lähettänyt Oona-Sofialle sekä Niinalle sähköpostia. Toivottavasti viestini heidät tavoittaa. 

Kiitos kaunis kaikille osallistujille, iso määrä kommentteja sai minut hymyilemään. Oli ihanaa lukea, mitkä kaikki asiat tekevät ihmisistä onnellisia tässä kyseisessä hetkessä. 

Samaistuin ja hymyilin Annukan kommentille aamuksi valmiiksi ladatusta kahvinkeittimestä. Vain nappia painamalla aamu lähtee taatusti paremmin käyntiin. Suosittelen toimintatapaa kaikille syksyn pimeisiin aamuihin. 

Ihania olette <3!